CONNECT –  H mintázata díszítő mintával is rendelhető

A CONNECT billenő garázskapuk a szárnypanelek közötti díszítő aplikációkkal is rendelhetők: fa mintázattal – aranytölgy és dió, rozsdamentes acél, továbbá tetszőleges RAL színben. A hatása elragadtató. Ez a gyakorlatilag apró kiegészítés a garáskaput az utcafront díszévé változtatja.

Ugyanazek az aplikációk választhatóak a CONNET H ajtókhoz, ami nagyszerű öszzhangba hozza az oldal ajtót és a garázskaput.

Rozsdamentes acél

Dió

Aranytölgy

Tetszőleges RAL szín

A billenő garázskapuk népszerűsége
az egyszerű és masszív szerkezetüknek köszönhető

 

  • a szárny borítása T-10 tüzihorganyzott trapézlemez, amely lehet függőleges, vízszintes és átlós kitöltésű, vagy akár perofrált sima tüzihorganyzott lemez
  • a keret alatrészei csavarozással rögzítettek
  • a szárny profilok egymáshoz rögzítése speciális profilokkal történik
  • rugórendszer, ami segíti a a kapuszárny fel-le történő mozgatását
  • hüvelyben biztosított rugók

PRIME – a szekcionált garázskapuk új generációja

A WIŚNIOWSKI szekcionált garázskapuk új generációja rendkívüli minőséget képvisel, az egyedi műszaki megoldásoknak köszönhetően. Egy rendkívüli termék megalkotásához vissza kellett nyúlnunk a szecionált garázskapuk alap építőeleméhez…azaz a panelhez.

 

Fedezze fel a tökéletességet

Képzeljen el magában egy újgenerációs garázskaput. Egy olyan garázskaput, amely nem az eddigi megoldások átalakításával jött létre, hanem egyensúlyt teremt a legújabb technika, minőség, biztonság és dizájn közt. Ez a PRIME garázskapu.

A PRIME garázskapu innovatív, minden részletében kidolgozott, még az előtt visszatükrözi az Ön igényeit, míg azokat Ön meg tudná fogalmazni. Teljesen felszerelt és automatizált garázskapu, amllyel minden nap biztos benne, hogy a legjobbat választotta, amikor a távirónyítóját használja.

Legyen első, legyen prime

A PRIME egyedülálló, máshoz nem hasonlítható garázskapu, amely kalasszikus stílusvonala már sejteti, mit rejthet az intelligensen megtarvezett garázskapu belseje.

Legyen első, legyen PRIME. Ismerje meg az egyedülálló PRIME garázskapu előnyeit.

LEGYEN ELSŐ – LEGYEN PRIME

UniTherm – szekcionált garázskapu

A WIŚNIOWSKI szekcionált garázskapuk új generációja rendkívüli minőséget képvisel, az egyedi műszaki megoldásoknak köszönhetően. Egy rendkívüli termék megalkotásához vissza kellett nyúlnunk a szecionált garázskapuk alap építőeleméhez…azaz a panelhez.

 

Az UniTherm garázskapu teljesíti a szigorú szabványok követelményét, legyen az szél-, vízvédelmi vagy  légáteresztő képesség. Ezek a paraméterek nem csak a garázskapu tartósságára vannak hatással, hanem biztosítják éveken keresztül az esztétikus megjelenését is.

UniPro – szekcionált garázskapu

Az UniPro garázskapuval a garázsa legkomfortosabb megoldása lesz A hőszigetelt garázskaput kimondottan fűtőtt garázsokhoz ajánljuk.