Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika garanciával. Legyen szó általános vagy luxuskivitelezésről szakértői segítséget nyújtunk. 

Egyedi igényekre gyártott árnyékolók a Rendes Kft-től. Válassza a hatékony árnyékolóinkat:

Napellenző, Napellenző, Redőny, Szalagfüggöny, Reluxa

Külső árnyékolók

Redőny

Hazánk egyik legelterjedtebb árnyékoló megoldása. Véd az időjárás viszontagságaitól, fénytől, belátástól, és biztonságot nyújt és a legolcsóbb árnyékolási megoldás. A modern redőny időtálló minőségi anyagból készül, így biztosítva hosszú időre a megfelelő működést. A motorizált megoldások minden igényt kielégítenek. Tipusai: műanyag redőny, alumínium redőny, vakolható tokos redőny.

 

Napellenző

Használja otthonában, üzlethelyiségeinél az Önnek megfelelő formátumot. Csuklókaros napellenző szerkezeteink hosszú élettartamuk és megbízhatóságuk miatt kedvelt termékek. Erős felépítésük ellenáll az időjárás változékonyságának. A napellenző ponyva erős, színtartó anyagból készül.

 

Zsalúzia

A zsaluziák a tökéletes külső árnyékolók és a modern design ötvözetei. Szerkezete hasonló a reluxához csak sokkal robosztusabb. A zsaluziák rozsdamentes anyagból készülnek, ezért extrém időjárási viszonyok közt is tökéletesen működnek. Széles lamellái, melyek belülről a kívánt szögben állíthatók, minden napszakban gondoskodnak a helység megfelelő fényviszonyairól.

Belső árnyékolók

Reluxa

Alumínium reluxák 16, 25, 50mm-es lamellákkal több, mint 80 színben. Működtetésük zsinórral és forgatópálcával, vagy motorosan.  Szerelhető mennyezetre, oldalfalra, nyílászáróra

Szalagfüggöny

Ideális megoldás irodák, bemutatótermek, lakás árnyékolására a szalagfüggöny. Széles szín és anyagválaszték lehetővé teszi, hogy a szalagfüggöny minden stílushoz megfelelő megoldást nyújtson.

 

Sávroló

 Modern és különleges, ezen kívül teljes tartományban állítható a fényáteresztő képessége (a sávroló egyszerre rendelkezik fényáteresztő és árnyékoló funkcióval), így igazán sokoldalú is.

 

Roletta

Biztosítja az üvegfelület teljes árnyékolását. Bármely helyzetben megállítható, és a szerkezeti kialakításából adódóan a kezelőfogantyú elengedése esetén sem csapódik fel.

 

Kiegészítők

Rovarhálók (fix és mobil)

A szúnyoghálók, rovarhálók ma már szinte elengedhetetlen részei minden nyílászárónak. Segítségükkel nyári melegben is szabadon szellőztethetünk, nem engedik lakásunkba a rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető. Rendelhető fix keretes, lehúzható, elhúzható, toló, nyíló és pliszé rendszerű kivitelben.

Harmónikaajtó

A harmónika ajtó egyszerű és praktikus térelválasztó. Akár lakásba, nyaralóba vagy műhelyekbe is egyaránt alkalmazható. A beépitett ablakok mennyiségével szabályozható a fény és a belátás.

 

Motorok és vezérlések

A legtöbb árnyékolástechnikai termékünket motoros változatban és több féle vezérléssel is el tudjuk látni, ami nagyban megkönnyíti a mindennapi használatukat.